Despre noi

Mobilaiud SRL este o companie cu capital integral privat localizată în Transilvania, loc. Rădești, jud. Alba, România.

Compania are în prezent 100 angajați și produce mobilier pentru export, livrând în principal către lanțuri mari de magazine și depozite din Germania, Elveția, Austria, Belgia, Olanda,Ungaria,Franta,Italia și bineinteles România, intreaga gama de mobilier de grădină și în special „festzeltgarnitur” ,mobilier tip seturi de berarie.Firma a fost înființată în anul 1993 fiind de la inceputurile sale si pana in prezent o firmă de familie.
Totul a început din dorința de a realiza produse de calitate, durabile, ecologice, care să asigure confortul dorit de clienții nostri.Tot din pasiune, în cei peste 20 de ani de activitate am reușit să fim specialiști în realizarea mobilierului pentru gradină, asigurând standarde înalte de calitate.

Fabrica este construita pe un teren de 6,5 ha si are o suprafață construită de peste 3.5 ha .S-a realizat o investiție de peste 5,5 milioane de Euro, constând în construirea de hale noi și in retehnologizare, sens în care s-au achiziționat o serie de utilaje performante. S-a investit mult în activitatea de eliminare și reciclare a deșeurilor si totodată s-a acordat o atenție deosebită formării angajaţilor, investiția în pregătirea lor profesională la locul de muncă fiind din punctul nostru de vedere cel puţin tot atât de importantă ca şi investiţiile în patrimoniu. Am înțeles că trăim din ce în ce mai mult într-o economie bazată pe informaţie, în care tehnologia şi metodele de producţie se modifică rapid şi în mod constant. „Capitalul intangibil” şi cunoştinţele produc cea mai mare valoare adăugată, in care doar un „clic” pe calculator ar putea însemna tot atât de mult ca un bun fizic. Am înțeles că formarea capitalului uman trebuie abordată cel puţin la fel de bine cum este tratată formarea capitalului fizic, astfel încat mare parte a angajaților noștri de bază sunt încă de la început în firma noastră. Complexul dispune și de un centru logistic care asigură planificarea integrată, organizată a tuturor materialelor și informațiilor necesare etapei de producție și etapei de distribuție, până la livrarea produselor către clienți.
Mereu se acorda o atenție deosebită protejării mediului înconjurator. Deșeurile de tip rumeguș se brichetează și se ard în centralele termice proprii, ultra moderne cu parametrii conform cerințelor normelor în vigoare.Lemnul utilizat,in special molid, este in totalitate lemn certificat.
Lăcuirea produselor se face cu instalatii performante si se folosesc doar lacuri pe baza de apa.
Majoritatea productiei este destinată exportului ,astfel incat se livreaza peste 500 camioane/an.
Cifra de afaceri a societății a crescut in fiecare an, trecand peste 10 milioane de euro.
În prezent, Mobilaiud a devenit unul dintre liderii de pe piața de mobilier din Europa în ceea ce priveste producţia mobilierului de grădina din lemn de răşinoase.
Mobilaiud are o politică internă de calitate în concordanţă cu normele ISO 9001/2015.
Ea este posesoarea ISO 14001/2015,OHSAS 18001/2007 .
Mai mult decat atat lucreaza cu lemn atent selectionat purtator de certificat FSC®, licență FSC®-C041267 sau certificat PEFC cu numar de identificare RO18/819942475 care garantează că lemnul utilizat provine din păduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice.
De asemenea deținem cel mai important certificat pentru responsabilitate sociala SA 8000 actualizat la ultima versiune, nr.inregistare 27R10677.
Dezvoltarea descrisă mai sus nu putea să aibă loc fără un management serios si de calitate, fără o muncă sustinută, asiduă,fără realizarea unei productii in continuă evolutie atat cantitativ cat si calitativ conform standardelor internationale în vigoare, fără oameni perseverenți, tenace si pasionati de ceea ce fac.Toate acestea definesc si se datoreaza Echipei Mobilaiud.